Select menu item

Vlasta 3 (1)

Ideja o tej strani se mi je porodila, ko sem spet enkrat razmišljala, kako vendar večino staršev zanimajo vedno ista vprašanja.

Sprva sem razmišljala o predavanjih za starše ali pa vsaj pogovorih, na katerih bi imeli več časa za pogovor o temah, ki zanimajo mnoge. Razmišljanje o tem me je hitro pripeljalo do spoznanja, da za to ob družini, službi in še kupu drugih obveznostih itak nimam časa. Starši malih otrok pa časa za obiskovanje predavanj tudi nimajo. Vsem pa  nam je skupno to, da  informacije poiščemo na spletu.

Od razmišljanja, do pisanja teh vrstic ni bilo daleč.

V otroški ambulanti delam že 23 leto, sem specialistka pediatrije.

Pri svojem delu res uživam in sem hvaležna, da je tako.

Imam sinova, ki sta sicer že odrasla, vendar se še vedno dobro spominjam vseh neumnostih, ki sem jih kot novopečena mama  naredila in vseh  strahov in negotovosti , ki sem jih sama, kljub medicinskemu znanju preživljala.

Informacije na tej strani so namenjene temu, da boste ob otroštvu svojih otrok čim bolj uživali, da si boste sami sebi kot mami ali očetu bolj zaupali in znali pomagati svojim otrokom ob različnih težavah.

Teksti so pisani kolikor sem le mogla kratko in jedrnato, tako, da jih je mogoče hitro preleteti, ko kaj potrebujemo. Omejila sem se na najpogostejše otroške težave in na najpogostejša vprašanja.

Napisala sem tisto, kar bi vam sicer rada povedala ob obisku, pa včasih ni časa…

Vabim vas  k sodelovanju.

Prispevajte svoje ideje in napišite, kaj bi vas še zanimalo.

Žal nimam dovolj časa, da bi lahko redno odgovarjala na vprašanja, bom pa vsebine oblikovala po vaših željah in glede na to kaj vas zanima. Pridružite se mi lahko tudi na Facebooku.

Želim vam veliko veselja ob vaših malih, že malo večjih in že čisto velikih malčkih.

Vlasta Kunaver

v